Web Analytics Made Easy - Statcounter

«کمال اصلانی»کارآفرین موفق اصلاندوزی است که با پشتکار توانسته در مدت یک سال در مزرعه پرورش شترمرغ برای خود و 4 جوان دیگر اشتغال زایی ایجاد کند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از ارس تبار،شترمرغ پرنده‌ای است که به خوبی در بین مردم شناخته نشده است.این پرنده با طول قامت بیش از 2 متر با 90 الی 135 کیلوگرم وزن یکی از بزرگترین پرندگان جهان و بومی کشور آفریقا محسوب می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از مزایای این پرنده عظیم‌الجثه نوع تغذیه اوست به طوری که به طور معمول علوفه‌خوار بوده و اگر تغذیه مناسب شود سریع وزن اضافه کرده و می‌تواند کشتار شده و سود زیادی را عاید صاحب خود کند.

شتر مرغ از 2 سالگی تا 30 سال تخمگذاری می‌کند و در سال 40 تا 70 عدد تخم می‌گذارد. هرعدد تخم از 1 تا 2 کیلوگرم وزن دارد و سر و ته آن به سختی قابل تشخیص است.پوسته آن بسیار ضخیم بوده لذا شکستن آن به آسانی شکستن تخم‌مرغ نیست. مزه و درصد میزان چربی و پروتئین آن مانند تخم‌مرغ است و به همان روش‌ها پخت و پز می‌شود. عسلی شدن تخم شترمرغ حدودا 45 دقیقه و سفت شدن آن دوبرابر این زمان طول می‌کشد.تخم شترمرغ هم جزو مواد غذایی‌ است که مصرفش به خانم‌های باردار یا افراد مبتلا به کم‌خونی توصیه می‌شود.

 

حدود 40 کیلوگرم گوشت سالم هر پرنده شترمرغ است که فاقد چربی و کلسترول بالاست.از چربی شتر مرغ برای تولید روغن و صابون استفاده می شود. پوست و پر شتر مرغ در تولید پوشاک کاربرد دارد. مغز این پرنده در درمان بیماری آلزایمر موثر است و از بافت زانوی شترمرغ در دستگاه های الکترونیکی و مخابراتی استفاده می شود. حتی می توان قرنیه چشم این پرنده را به قرنیه چشم انسان پیوند زد.گوشت شترمرغ منبع غنی از ویتامین‌ها است همچنین هضم بالایی دارد و بعد از گوشت ماهی از نظر هضم در رتبه دوم قرار دارد.

 

اقتصاد مقاومتی را از هر گوشه ای شروع کنید منفعتی دارد،پرورش شتر مرغ یکی از عرصه های اقتصاد مقاومتی،ضمن اینکه سرگرم کننده است مزیت دیگر اشتغالزایی دارد.

اصلاندوز با داشتن آب و هوای گرم و خشک،مزارع وسیع و یونجه زارها می‌تواند بهترین محیط را برای پرورش شترمرغ فراهم کند که این موضوع نیازمند آگاه‌سازی افراد علاقمند به این فعالیت است.در این رابطه به سراغ "کمال اصلانی" پرورش دهنده شتر مرغ در روستای مقصودلوی سفلی رفتیم.

 

اصلانی از راه پرورش مرغ گوشتی و تولید شتر مرغ و کشاورزی امرار معاش می کند. او در این رابطه می گوید:حدود یکسال پیش به دلیل علاقه‌ای که به کار تولیدی داشتم به خدا توکل کردم و کار را شروع کردم.

وی که قبلا در تهران سکونت داشته و برای راه اندازی این واحد به اصلاندوز نقل مکان کرده است گفت:حدود 200 قطعه شترمرع در زمینی به مساحت یک هکتار پروروش و تولید می شوند و برای 4 نفر بصورت مستقیم شغل ایجاد کرده ام.

این کارآفرین بازدهی و قابل کشتار این پرنده را یک دوره 10 ماهه عنوان کرد و گفت:برای راه اندازی واحد پرورش شترمرغ با سرمایه شخصی و زمین خودم و بدون استفاده از تسهیلات دولتی مبلغ 500 میلیون تومان هرینه کردم.

اصلانی با اشاره به بازدیدهای مسئولان از مزرعه پرورش شتر مرغ می گوید:علیرغم بازدیدهای مختلف مسئولان همچنان حمایت نمی شوم و نیاز است در راستای شکوفایی اقتصاد منطقه و تولیدات داخلی از کارآفرینان حمایت کنند.در غیر اینصورت ادامه فعالیت واحدهای اقتصادی با مشکل همراه خواهد شد.

وی با بیان اینکه به گفته مسئولان جهاد کشاورزی پرورش شترمرغ از نوع ماکیان محسوب می شود و بدین علت تسهیلاتی از طرف جهاد کشاورزی تعلق نمی گیرد افزود:پرورش شترمرغ در اصل مقرون به صرفه است گوشت این پرنده در بازار کیلویی 40 هزار تومان بفروش می رسد اما بیشترین سود را قصابها می برند.

اصلانی با اشاره به ضرورت فرهنگ‌سازی برای مصرف گوشت شترمرغ گفت:برای فرهنگ‌ سازی و افزایش رغبت مردم اصلاندوز به مصرف گوشت شترمرغ باید مزیت و خواص آن به مردم معرفی شود.

وی در پایان ضمن تقدیر و تشکر از حضور خبرنگار ارس تبار در محل پرورش شترمرغ و اطلاع رسانی این طرح گفت:پرورش شترمرغ از جمله کارهایی است که هم در جهت اقتصادی و هم در جهت سلامتی جامعه بسیار ارزشمند است در این راستا مسئولان باید به صنعت شترمرغ توجه ویژه‌ای داشته باشند و به افرادی که در این زمینه فعالیت می‌کنند کمک کنند.

اما امروز مدیر امور اعتبارات بانک کشاورزی از آغاز پرداخت ۱۲هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال در روستاها خبر داد و گفت:پرداخت تسهیلات برای اشتغال در مناطق روستایی از هفته گذشته آغاز شده و ۴ بانک کشاورزی، رفاه کارگران، توسعه تعاون و صندوق کارآفرینی امید به عنوان عامل پرداخت در این طرح معرفی شده‌اند.

به گزارش ارس تبار،در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی و حمایت از تولیدات داخلی و بومی،دولت و مسئولان با پرداخت تسهیلات به کارآفرینان می توانند زمینه فعالیت آنها را فراهم کنند،چرا که در صورت تامین اعتبار و پرداخت تسهیلات به آنها می توانند موفقیت های را در توسعه اقتصادی منطقه و کشور کسب کنند.

گزارش از سید سجاد میرزایی

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۹۰۷۴۷۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند

سردار حسین رحیمی رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا به روزنامه اطلاعات گفت: پارسال در نظارت‌های مستمری که داشتیم، بیش از ۷۰ پارکینگ دپو و محل توقف خودروها شامل۲۰ پارکینگ رسمی و ۵۰ پارکینگ غیررسمی را کنترل کردیم، یکی از مشکلات پلیس با خودروسازان داخلی پارکینگ‌های «غیررسمی» است که اغلب قابلیت کنترل ندارد.

 رحیمی ادامه می‌دهد: ما فقط در یک پارکینگ‌ غیررسمی ۱۲ هزار و ۵۰۰ خودرو را کشف کردیم و ادامه این پایش به جد در دستور کار پلیس قرار دارد.

وی به مورد دیگری از احتکار خودروسازان اشاره می‌کند و می‌افزاید: اواخر پارسال مطلبی در فضای مجازی نشر شد مبنی بر این که تعداد قابل توجهی خودروی نیسان در یکی از پارکینگ‌های غیررسمی احتکار شده است که بلافاصله پلیس امنیت اقتصادی به این موضوع ورود کرد و در بررسی پلیس مشخص شد که افزون بر ۱۴ هزار دستگاه‌های وانت نیسان زامیاد و پادرا که احتمال احتکار هم داشتند، در آن پارکینگ غیررسمی دپو و انبار شده بود و این در حالی است که مردم حواله خرید خودروها داشتند و علیرغم این همه خودرو، به مردم خودرویی تحویل نمی‌شد، که پس از هماهنگی با تعزیرات شروع به توزیع خودروهای یادشده کردیم و این روند حتی تا ۲۹ اسفندماه پارسال ادامه یافت و هنوز هم ادامه دارد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی ادامه می دهد: در مورد احتکار، چه کالاهای اساسی و چه خودرو باشد، گله‌مند هستم و باید در این بخش با متخلفان برخوردهای قاطع‌تری انجام ‌شود.

ضرورت رفع معضل خودروهای شوتی

رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا در ادامه در پاسخ به سئوالی درباره راهکارهای پلیس برای کاهش مخاطرات خودروهای شوتی در مناطق مستعد قاچاق تأکید می‌کند: در این باره ابتدا باید به علل و عوامل شکل‌گیری معضل خودروهای شوتی اشاره کنم.

خودروهای شوتی معلول ورود بی‌رویه کالاهای قاچاق هم از مبادی رسمی و هم از مبادی غیررسمی است که از کشورهای همسایه و بعضاً از چین به سواحل و بنادر و در بعضی از موارد به بعضی از شهرهای غربی کشورمان وارد می‌شوند.

وی با بیان این که عامل شکل‌گیری خودروهای شوتی وفور کالاهای قاچاق در این نقاط است که در شهرهای مرزی و بنادر دپو می‌شود و طبیعتاً باید به عمق کشور انتقال یابد، تأکید می‌کند: چون این کالاها به‌طور غیرقانونی وارد کشور و شهرهای مرزی شده‌اند، پس به‌طور غیرقانونی هم باید به عمق کشور و شهرهایی مانند تهران و سایر کلانشهرها که خاستگاه این کالاها هستند، برسد.

رئیس پلیس امنیت اقتصادی کشور ادامه می‌دهد: ما برخورد همه‌جانبه‌ای را طی سال‌های گذشته و به‌ویژه در سال ۱۴۰۲ داشتیم، اما متأسفانه تعداد این خودروها سالانه رو به افزایش است.

رحیمی تأکید می‌کند: بخش دیگر، آسیب رسیدن به اقتصاد کشور است که حجم قابل توجهی از کالاهای قاچاق به‌وسیله این خودروها به عمق کشور منتقل می‌شود که مغایر قانون است.

حمایت برخی مسئولان از پدیده خودروهای شوتی!

سردار رحیمی همچنین می‌گوید: با صراحت باید بگویم که با وجود چنین خسارت‌ها و آسیب‌هایی که کشور و اقتصادمان متحمل می‌شود، برخی افرادی که مسئولیت‌های دولتی هم دارند، به‌طور رسمی و علنی در حال دفاع کردن از خودروهای شوتی هستند.

وی از برخورد بسیار ضعیف قانونی با این قبیل مجرمان و متخلفان به عنوان نکته دیگر یاد می‌کند و می‌افزاید: در سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ بر اثر رفتارهای خارج از عرف و غیرقانونی رانندگان خودروهای شوتی، ۱۲۲۴ هموطن جان خود را از دست دادند و بالغ بر ۱۶۰۰ نفر هم مجروح و مصدوم شدند که بسیاری از این ها ممکن است برای همیشه زمینگیر شوند و این اعداد بسیار قابل توجه و تأمل است، و از اینرو این دوستان باید رفتارهای غلط خود را کنار بگذارند.

سردار رحیمی از متوقف کردن ۲۴ هزار خودروی شوتی در سال گذشته خبر می‌دهد و این که افزایش ۵۰ درصدی نسبت به سال پیش از آن داشته و نگران‌کننده است.

استان‌های با بیشترین قاچاق کالا

رحیمی همچنین درباره استان‌های با بیشترین قاچاق کالا می‌گوید: باید استان‌ها را به ۲ گروه تقسیم کنیم؛ یک گروه استان‌هایی که مبداء قاچاق هستند که طبیعتاً شامل استان‌های جنوبی مانند بوشهر، هرمزگان، خوزستان و بخشی از سیستان و بلوچستان به صورت عمده و همچنین استان‌های کردستان و آذربایجان غربی با کولبری، جزو استان‌های مهم شکل‌گیری شبکه‌ها و کاروان‌های قاچاق کالا هستند و در عمق کشور هم بیشترین کالاهای قاچاق در تهران بزرگ و استان‌های اصفهان و البرز انبار می‌شود و از آنجا به سایر نقاط کشور انتقال می‌یابد ،البته برنامه های جامعی برای مقابله با این معضل اعم از پیش از ورود،در مرزها، کنترل محورهای مواصلاتی،انبارها و سرانجام واحدهای صنفی، پاساژها و مغازه‌هایی که کالاهای قاچاق به مردم عرضه می‌شود را در دستور کار داریم.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • اشتغال زایی مستقیم ۱۴۳ هزار نفری در صنعت پتروشیمی
  • کمک انجمن حمایت از زندانیان اصفهان به خانواده ۱۸۰۰ زندانی
  • سالن جشن آموزش و پرورش در شأن معلم نیست/ لزوم تکریم توسط جامعه
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • چینی‌ها برای ۱۲ هزار نفر در کرمان اشتغال ایجاد کردند
  • رئیس پلیس امنیت اقتصادی فراجا: ۲۶۵۰۰ خودرو در انبارهای غیررسمی پیدا کردیم / مسئولان از خودروهای شوتی حمایت می‌کنند
  • موافقت رئیس‌جمهور با پیشنهاد استاندار کرمانشاه
  • (تصاویر) اگر نقاشی کودکان واقعیت داشت جهان چه شکلی می‌شد؟
  • توانمندسازی مددجویان، مانعی در برابر تولید فقر است
  • لزوم نظارت مستمر بر اجرای مناسب پروژه‌های مشارکتی در شهر اصفهان