Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-07@22:18:15 GMT

رونق اقتصاد مقاومتی با پرورش شترمرغ در حاجی آباد

تاریخ انتشار: ۱۳ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۲۷۶۴۷۹

رونق اقتصاد مقاومتی با پرورش شترمرغ در حاجی آباد

در راستای رونق اقتصاد مقاومتی بزرگترین مزرعه پرورش شتر مرغ هرمزگان در حاجی آباد با ۵۰ قطعه شتر مرغ  آماده کشتار و عرضه به بازار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مسلم سلیمانی،کار آفرین عرصه پرورش شتر مرغ شهرستان حاجی آباد در گفتگو با خبرنگار هرمز؛، اظهار کرد: مزرعه پرورش شتر مرغ  با دو هزار و چهارصد مترمربع وسعت با ۱۰۰ قطعه شتر مرغ در روستای سیف آباد شهرستان حاجی آباد واقع شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کار آفرین هرمزگانی بیان کرد: برای راه اندازی این مزرعه حدود ۲۰۰ میلیون تومان هزینه شده است که بزودی پرورش ۲۰۰ قطعه جوجه جدید نیز در این مزرعه آغاز می‌شود.

سلیمانی گفت: هر قطعه شتر مرغ بعد از ۹ ماه پرورش یک میلیون تومان درآمدزایی دارد و این مزرعه برای شش نفر نیز اشتغال ایجاد کرده است.

وی افزود: در این مزرعه ۲۰ قطعه شتر مرغ مولد نیز نگهداری می‌شود تا در آینده جوجه شتر مرغ هم در همین مزرعه تولید شود.

سلیمانی تصریح کرد: وزن هر قطعه شترمرغ پس از ۹ ماه پرورش به ۸۰ تا ۱۰۰ کیلوگرم می‌رسد، هر کیلوگرم گوشت آن در بازار تقریبا صد هزار تومان قیمت دارد.

وی گفت: افزون بر گوشت، پوست، پر و روغن شتر مرغ نیز در بازار‌های داخلی و خارجی مشتری‌های زیادی دارد.

این کار آفرین افزود: گوشت شترمرغ ارزش غذایی بالایی دارد و یکی از کم چرب‌ترین و سالم‌ترین نمونه‌های گوشت است که برای بیماران قلبی عروقی و افراد دچار چربی خون بالا مناسب است.

عباس پور، رئیس جهاد کشاورزی حاجی آباد نیز در این زمینه اظهار کرد: شهرستان حاجی آباد ظرفیت مناسبی برای توسعه بخش کشاورزی، راه‌اندازی واحدهای مرغ گوشتی، ایجاد گلخانه و صنایع بسته‌بندی موادغذایی دارد.

رئیس جهاد کشاورزی حاجی آباد، صادرات محصولات تولیدی از جمله گوشت و تخم شترمرغ را اقتصادی دانست و تصریح کرد: از هرگونه طرح اشتغالزا در حوزه کشاورزی استقبال خواهیم کرد.

عباسپور گفت: در همین راستا جهاد کشاورزی حاجی آباد در حیطه پرورش شترمرغ با قوت تمام وارد شده به گونه‌ای که به دنبال  پرورش شتر مرغ در بخش های مختلف شهرستان‌ است.

وی بیان کرد: کارآفرینان داخلی در سال‌های اخیر با توجه به تأکیدات رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی به بهترین شکل ممکن اشتغالزایی و کارآفرینی کرده‌اند که می‌تواند آغازی بر تحولی بزرگ در اقتصاد کشور شود.

رئیس جهاد کشاورزی حاجی آباد خاطرنشان کرد با توجه به خشکسالی‌های پی در پی و لزوم توسعه طرح‌های کم آب‌، یکی از فعالیت‌های عمده در حوزه دامپروری توسعه پرورش شتر مرغ در سطح شهرستان  است .

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۲۷۶۴۷۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!

به گزارش جماران؛ محسن حاجی میرزایی وزیر پیشین آموزش و پرورش در شبکه اجتماعی اکس نوشت: «جناب آقای صحرایی، حفظ صندلی لرزان وزارت و پوشاندن ناکارامدی‌ها ارزش آن را ندارد که شأن و شرافت انسانی خود را پایمال کنیم. آنچه درباره سند ۲۰۳۰ و سند تحول در دولت قبل گفته‌اید نادرست است و تعدی در حق کسانی که دلسوزانه و مجدانه برای تحقق تحول در آموزش و پرورش تلاش کرده اند. از خدا پروا کنید.»

 

 

صحرایی وزیر فعلی آموزش و پرورش در برنامه صف اول گفته است: «دولت سیزدهم دو اتفاق را رقم زد نخست اینکه مرگ سند ۲۰۳۰ را رسماً اجرا کرد چرا که هنوز هم بودند کسانی که در بدنه دولت به سند ۲۰۳۰ اعتقاد داشتند. سند ۲۰۳۰ به عنوان یک رویکرد در دولت پیشین وجود و در وزارت آموزش و پرورش دفتر داشت و حتی ردیف بودجه برای آن تخصیص داده شده بود، در حالی که برای سند تحول بنیادین بودجه نداشتیم.  واقعیت این است که همین امروز هم من نمی‌توانم با جرات بگویم که سند ۲۰۳۰ به طور کامل از بین رفته است چرا که ممکن است در وزارت آموزش و پرورش کسانی باشند که به این سند اعتقاد داشته باشند.»

 

دیگر خبرها

  • بیکاری سینماگران ربطی به رونق اقتصاد و فروش فیلم‌ها ندارد
  • اقتصاد اسلامی گره‌گشای مشکلات اقتصادی است
  • افتتاح نمایشگاه عرضه محصولات اقتصاد مقاومتی بسیج سازندگی سپاه فتح کهگیلویه و بویراحمد
  • کشف ۴۷ ماینر در یک مزرعه پرورش قارچ!
  • واکنش حاجی‌میرزایی به اظهارات صحرایی درباره سند 2030: از خدا پروا کنید!
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرومیت‌زدایی و عمرانی در هفته جهاد سازندگی
  • همایش طلایه داران اقتصاد مقاومتی در سمنان برگزار می‌شود
  • فیلم | انسداد تونل راهدار فداکار محور بندرعباس حاجی آباد
  • اجرای بیش از ۴۰ طرح محرمیت زدایی و عمرانی در سروستان
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع