Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس هیات مدیره شرکت تعاونی پرورش شتر مرغ سراسر کشور با بیان اینکه شترمرغ نسبت به فعالیت‌های دامپروری دیگر کمترین تاثیر را از شیوع ویروس کرونا گرفت، اظهار کرد: هر کیلوگرم شترمرغ زنده ۴۳ تا ۴۵ هزار تومان و هر کیلوگرم گوشت لاشه آن تا ۸۹ هزار تومان از تولید کننده خریداری می‌شود.

پرویز نیامنش در گفت‌وگو با ایلنا با بیان اینکه 600 واحد پرورش شتر مرغ فعال در کشور داریم، افزود: از این 600 واحد 200 واحد بدون مجوز در حال فعالیت هستند که ما در حال انجام مراحل اداری آن برای دریافت مجوز برای آن‌ها هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: زمینه اصلی فعالیت این واحدها مولد و پرواربندی برای تولید جوجه و گوشت است.

به گفته نیامنش؛ شترمرغ یکی از پرنده‌های پرورشی است که امکان فروش تمام اعضای آن برای تولیدکننده جهت کسب درآمد وجود دارد.

وی تصریح کرد: علاوه بر کسب درآمد مناسب از تولیدات این پرنده، نوسانات قیمت در آن کم است.

نیامنش با اشاره به شیوع ویروس کرونا و تاثیر قابل توجه آن بر تولید سایر منابع پروتئینی، افزود: با شیوع ویروس کرونا تولید و بازار منابع پروتئینی مانند گوشت قرمز و مرغ دچار نوسانات شدید شد، اما شترمرغ کمتر تحت تاثیر قرار گرفت.

وی قمیت خرید هر کیلوگرم شترمرغ زنده از تولیدکننده را 43 تا 45 هزار تومان اعلام کرد و گفت: هر کیلوگرم گوشت لاشه شتر مرغ تا 89 تومان و هر کیلوگرم فیله بدون استخوان و ران آن 120 تا 130 هزار تومان از تولید کننده خریداری می‌شود.

نیامنش یادآور شد: به جز استان خوزستان که در تمام سال امکان پرورش شتر مرغ دارد، در سایر استان‌ها دوره پرورش این پرنده از بهمن ماه آغاز و تا نیمه مهرماه ادامه دارد، به همین دلیل بیشترین عرضه محصولات شترمرغ در مردادماه انجام می‌شود و قیمت‌ها معمولا در این بازه زمانی اندکی افت می‌کند.

وی پرورش شترمرغ با توجه به شرایط بازار آن را یکی از به صرفه‌ترین فعالیت‌های اقتصادی در حوزه دامپروری دانست به شرط آنکه سرمایه گذار مالک زمین باشد.

نیامنش زمین مورد نیاز برای پرورش شترمرغ را از نوع درجه 4 غیر قابل کشت عنوان کرد.   

برچسب ها: نیامنش ، شترمرغ ، مجوز لینک کوتاه خبر: bzna.ir/000Np4

منبع: بازار نیوز

کلیدواژه: شترمرغ مجوز هزار تومان پرورش شتر شتر مرغ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت bazarnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بازار نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۴۹۲۶۸۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان

به گزارش خبرنگار مهر، تیمور پورحیدری بعد از ظهر سه شنبه در گفت و گو با رسانه‌ها با اعلام ضرورت ثبت برنامه تولید توسط مدیران واحدهای صنعتی در سامانه جامع تجارت جهت تخصیص ارز اظهار کرد: برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز گیلان برای سهولت تأمین مواد اولیه خارجی تولیدات در سامانه ثبت شده است.

وی به لزوم اعلام دقیق‌تر مقدار احتیاج ارزی واحدهای صنعتی تاکید کرد و گفت: با توجه به برنامه ساماندهی بانک مرکزی برای تخصیص ارز حمایتی به واحدهای صنعتی؛ اطلاع رسانی و هماهنگی لازم برای ثبت برنامه تولید به صنایع ارزبر گیلان انجام شده است.

این مسئول با اشاره به تأمین بخشی از مواد اولیه خارجی برخی از واحدهای صنعتی از طریق بازرگانان داخلی به صورت غیر مستقیم، تصریح کرد: مشکلات ساختاری سامانه‌ها به علت هوشمند بودن آنها در سطح کلان انعکاس داده شده است و در حال رفع چالش‌های پیش روی می‌باشیم که در آینده صنایع ما با مشکل تخصیص و تأمین ارز مواجه نشوند.

وی به پایش برنامه‌های تولید ثبت شده در فاز اول و شفاف سازی امور ارزی اشارهکرد و گفت: در بررسی کارشناسی و پایش وضعیت برنامه تولید ثبت شده واحدهای صنعتی، میزان ارزبری افزون بر ۸۵ واحد صنعتی گیلان محرز و مشخص گردید.

پورحیدری ثبت برنامه تولید برای تخصیص ارز را الزامی و ضروری دانست و تاکید کرد: با توجه به حد گذاری ارزی و تعیین سقف مصارف ارزی؛ در بخش‌های صنعت، کشاورزی و دارو در سال جدید، ثبت برنامه تولید و میزان نیاز ارزی واحدهای صنعتی گیلان در سامانه جامع تجارت لازم است.

کد خبر 6099548

دیگر خبرها

  • ثبت برنامه تولید ۱۶۰ واحد صنعتی نیازمند ارز در گیلان
  • تولید ۸۷۰۰ تن تخم مرغ در واحدهای مرغ تخمگذار استان قزوین
  • ببینید چگونه اماراتی‌ها از پرورش و فرآوری شتر میلیون‌ها دلار کسب می‌کنند (فیلم)
  • جوجه ریزی در واحدهای مرغداری به ۲ میلیون و ۸۶۶ هزار و ۸۷۰ قطعه رسید
  • دریافت مجوز شهرک صنعتی زرند بعد از ۱۷ سال
  • دستگاه آمارگیری کشتار طیور در گناباد تولید شد
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • شناسایی واحدهای صنفی فاقد مجوز با الکترونیکی شدن مجوزها
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • پیش‌بینی تولید ۴۸۸۰ تن گوشت مرغ در سیستان و بلوچستان