Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-07@12:04:21 GMT

تولید چشمگیر بزرگترین پرنده دنیا در گیلان

تاریخ انتشار: ۱۵ آذر ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۸۵۶۵۵۹

تولید چشمگیر بزرگترین پرنده دنیا در گیلان

ایسنا/گیلان مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان از تولید سالانه دو هزار قطعه شتر مرغ در استان خبر داد.

سورنا چایچی در گفت و گو با ایسنا با بیان اینکه سالانه ۲۰۰۰ قطعه شتر مرغ در گیلان تولید می‌شود، اظهار کرد: پیش بینی شده تا پایان امسال با این میزان جوجه ریزی ۵۰ تن گوشت شتر مرغ تولید و به بازارهای مصرف عرضه شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

تولید ۴۰ تن گوشت شترمرغ در گیلان

وی با اشاره به اینکه گوشت شتر مرغ در بازارهای مصرف کیلویی ۱۷۰ هزار تومان است، افزود: پرورش دهندگان این پرنده از ابتدای امسال تاکنون با تولید ۴۰ تن گوشت شترمرغ، ۶ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان درآمد کسب کردند.

چایچی با بیان اینکه شترمرغ بومی آفریقا و مناطق گرمسیری و خشک است، خاطرنشان کرد:۱۰ درصد از شتر مرغ تولید شده در گیلان در بازارهای تهران عرضه می‌شود و مابقی در گیلان مصرف می‌شود.

تولید سالانه ۱۰ هزار لیتر روغن شترمرغ در گیلان

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان همچنین گفت: سالانه ۱۰ هزار لیتر روغن شترمرغ در گیلان استحصال می‌شود که ۵۰ درصد آن برای مصارف بهداشتی و آرایشی در خود استان مصرف و بقیه به استان‌های دیگر صادر می‌شود.

وی تصریح کرد: شترمرغ که قدرت پرواز ندارد، فواید اقتصادی آن فقط به گوشت و تخم آن خلاصه نمی‌شود، این پرنده بزرگ هیچ دورریزی ندارد و از پر، پوکه تخم، پوست، چربی و روغن آن در صنایع دستی، کیف و کفش و پزشکی هم استفاده می‌شود.

وجود شش مزرعه بزرگ پرورش شترمرغ در گیلان 

چایچی گفت: شتر مرغ در گیلان در ۶ مزرعه در شهرستان‌ های رضوانشهر، تالش، رودبار، ماسال، فومن، لاهیجان و رشت پرورش داده می‌شود.

مدیر امور طیور سازمان جهاد کشاورزی گیلان تصریح کرد: صنعت پرورش شترمرغ در گیلان برای ۱۵۰ نفر مستقیم و ۶۰۰ نفر غیر مستقیم شغل ایجاد کرده است.

انتهای پیام 

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اقتصادی شترمرغ شترمرغ در گیلان مرغ در گیلان شتر مرغ گوشت شتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۸۵۶۵۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور

به گزارش خبرآنلاین لرستان ، علی سالاروند در این خصوص گفت: سال ١۴٠١ و ۱۴۰۲ در راستای حفظ و احیاء این گونه ارزشمند و در خطر انقراض هشت رأس گوزن زرد ایرانی از دو سایت تکثیر و پرورش دشت ناز ساری و سایر مراکز تکثیر کشور به لرستان و دامنه‌های زاگرس که زیستگاه و خاستگاه اصلی این گونه در گذشته بوده، انتقال داده شد.


وی افزود: گوزن زرد ایرانی در سایت تکثیر و پرورش فجر صفای کشت و صنعت لرستان واقع در دامنه‌های یافته‌کوه حفاظت و نگهداری می‌شوند که نخستین و بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش گوزن زرد در کشور است که با مشارکت بخش خصوصی و در راستای حفاظت مشارکتی از گونه‌های ارزشمند حیات وحش و ذخایر ژنتیکی ایجاد شده است.

سالاروند از تولد یگ راس گوساله در اردیبهشت ماه سال جاری خبر داد و گفت؛ گوساله تازه متولد شده در شرایط مناسب و پایداری می‌باشد و توسط مسئولین سایت و دامپزشک مربوطه به همراه مادر تحت مراقبت می‌باشد و شرایط زیستی و بستر مناسب برای زادآوری و رشد گوساله‌ توسط کارشناسان زحمتکش این اداره کل و مجموعه کشت و صنعت فجر صفا لرستان، فراهم شده است.

وی خاطر نشان کرد؛ در سال گذشته هم یک رأس گوزن زرد در این سایت متولد شده است که هم اکنون در سلامت کامل می‌باشد که نشان از موفقیت این سایت جدید در احیاء گونه‌های ارزشمند و در خطر انقراض حیات‌وحش دارد.

وی افزود؛ در حال حاضر گوزن زرد ایرانی در چند استان کشور نگهداری می‌شود و همچنان تلاش برای حفظ این گونه ارزشمند ادامه دارد و با سیاست‌های سازمان حفاظت محیط زیست و معرفی آن به مناطق مختلف، روند حفظ این گونه ارزشمند در سال‌های اخیر روند خوبی گرفته است و امیدها برای احیا آن در خاستگاه اصلی آن یعنی استان لرستان با موفقیت زاد و ولد طی دو سال اخیر نیز دوچندان شده است.

سالاروند موفقیت احیاء این گونه ارزشمند در استان لرستان را به همه طبیعت دوستان و علاقمندان به حیات وحش و محیط زیست تبریک گفت و از در دست بررسی بودن چند سایت خصوصی برای ایجاد مراکز نگهداری گونه‌های شاخص حیات وحش در استان لرستان خبر داد و اذعان نمود؛ استان لرستان در ایجاد مراکز حفاظت مشارکتی حیات وحش با کمک بخش خصوصی و در راستای شعار سال یعنی "جهش تولید با مشارکت مردم" در کشور پیشگام است.

46

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1903126

دیگر خبرها

  • افزایش چشمگیر مصرف انرژی‌های تجدیدپذیر در جهان
  • این ویتامین‌ها را بخورید و لاغر بمانید
  • عشایر لرستان سالانه ۱۷ تن روغن حیوانی تولید می‌کنند
  • سالانه ۳۰ هزار تن کشمش در خنداب تولید می شود
  • ببینید چگونه اماراتی‌ها از پرورش و فرآوری شتر میلیون‌ها دلار کسب می‌کنند (فیلم)
  • مازندران سالانه ۴۸۰ هزار تن گندم مصرف می کند
  • تولد گوزن زرد ایرانی در خرم‌آباد/ کشت و صنعت بزرگترین سایت خصوصی تکثیر و پرورش کشور
  • ببینید | تولید سوسیس و کالباس از گوشت ماهی بدون بو و با طعم مطبوع
  • فرآیند پرورش و پردازش گوشت مرغ در مدرن ترین مرغداری و کارخانه آمریکا (فیلم)
  • دومین جشنواره سالانه تولید فیلم با هوش مصنوعی در آمریکا برگزار شد